Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Print this page

RODOS PALLADIUM – KALITHEA

Hotel Rodos Palladium Leisure & Wellness 5*

Položaj: Hotel je smešten na idiličnom delu obale na 30.000 m2 između turističkog rizorta Kalitea i Faliraki. Od centra Falirakija je udaljen 4 km, od grada Rodosa 8 km, a od aerodroma 15 km i od Lindosa 42 km.
Plaža: Nalazi se tačno na plaži Kalitea, nagrađivanoj plavom zastavicom. Plaža je peščano-šljunkovita.
Hotelski sadržaj: Hotel ima 2 restorana i 2 bara, veliki otvoreni bazen, dečiji otvoreni bazen, unutrašnji bazen koji se greje, wellness i spa centar, , fitnes, sauna, masaže, tretmani lica i tela, frizerski salon, mini market, igraonica, mini golf, igrališta za tenis i odbojku, aerobik, akvabik, stoni tenis, bilijarbesplatan wi-fi u lobiju, superior sobama i apartmanima. Dečiji klub sa animacijom, igralište za decu, dečiji meni, čuvanje dece na zahtev.
Smeštaj: Hotel ima 377 smeštajnih jedinica. Sobe su prostrane (27-30m2) sa pogledom na planine ili more. Svaka soba ima klimu, SAT TV, CD/DVD, telefon, wi-fi (besplatan u lobiju, superior sobama i apartmanima), besplatan sef, mini frižider ili napunjeni mini bar na zahtev, kupatilo, fen za kosu, balkon.
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).
Komentari gostiju/ Napomena: Elegantan hotel koji svojim izgledom i vrhunskom uslugom privlači turiste kojima je luksuz i udobnost na prvom mestu. Za večeru postoji obavezan dress code, muškarci moraju nositi duge pantalone.

{gallery}mihailo/rodospalladiumkalithea{/gallery}