H A L K I D I K I - H O T E L I - SPECIJALNA PONUDA - L E T O 2 0 1 5
INDIVIDUALNI PROGRAM

Kliknite na ime ili sličicu hotela i pogledajte ponudu za svaki hotel. Ispod tabelarnih cenovnika se nalazi forma za upit, popunite formu i agencija će vas u najkraćem roku kontaktirati sa najboljom ponudom i obračunatim popustom vezanom za vaš upit.

  Hotel HOLIDAYS IN EVIA 3*  

Hotel ERETRIA VILLAGE RESORT 4*

Hotel ERETRIA VILLAGE RESORT 4*
 

HOTEL CALYPSO SIVIRI 3*

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015
 

JENNY 3* - SIVIRI - KASSANDRA

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015
 

GOLDEN BEACH HOTEL 3*

GOLDEN BEACH HOTEL 3*
 

ROYAL HALKIDIKI HOTEL - FOURKA

ROYAL HALKIDIKI HOTEL - FOURKA
 

LESSE HOTEL 4*

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015
 

HANIOTI PALACE HOTEL 4*

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015
 

HANIOTI MELATHRON HOTEL - HANIOTI

HANIOTI MELATHRON HOTEL - HANIOTI

AKRATHOS BEACH 3*

ATOS HALKIDIKI HOTELI 2015

ALEXANDROS PALACE 5*

ATOS HALKIDIKI HOTELI 2015

FLEGRA PALACE 4*

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015

PORFI BEACH 3*

HALKIDIKI HOTELI 2013

IRIS HOTEL

HALKIDIKI KASANDRA LETO 2015

MARGARITA SEA SIDE HOTEL

MARGARITA SEA SIDE HOTEL

XENIA HOTEL 4*

ATOS HALKIDIKI HOTELI 2015

LAGOMANDRA HOTEL 4*

LAGOMANDRA HOTEL 4*

LAGOMANDRA BEACH 4*

HALKIDIKI HOTELI 2013

PORTO CARRAS MELITON THALASSO & SPA 5*

HALKIDIKI HOTELI 2013

PORTO CARRAS SITHONIA 5*

HALKIDIKI HOTELI 2013

 

KASANDRA je zapadno poluostrvo Halkidikija, "prvi prst", idealno za noćni život. Nepregledne peščane plaže, kristalno bistro, čisto i toplo more, živopisna letovališta, tradicionalna sela, bogat noćni život, blizina Soluna, prijatne taverne i pristupačne cene, nesumnjivo daju prednost poluostrvu Kasandri nad mnogim drugim mestima za odmor.
Od tri prsta - poluostrva Halkidikija, prvi prst, Kasandra je najpoznatiji i najnaseljeniji. Po mitologiji, Kasandra je dobila ime po Kasandrosu (makedonskom kralju). Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim mestima koji se otkrivaju pred očima posetilaca kao jedna celina, kao jedan drugačiji, predivan svet.
Hanioti je malo ekskluzivno, kosmopolitsko mesto na poluostrvu Kasandri. Udaljeno je 105 km od Soluna i poznato je, između ostalog, i po predivnim plažama.
Furka je malo mesto smešteno na poluostrvu Kasandra i 90 km udaljeno od Soluna. Poznato je po predivnoj peščanoj plaži, prodavnicama, restoranima, tavernama gostoljubivim domaćinima.
Siviri – nalazi se na zapadnoj strani Kasandre, udaljen je od Soluna 95 km. Svakog leta se tu održava godišnji ''Kasandra Festival'', a poznat je i po teatru na otvorenom..
Karakteriše ga mirno okruženje, očuvana priroda, tirkizno more, duga plaža prekrivena sitnim zlatnim peskom (možete iznajmiti ležaljke i suncobrane), brojni barovi, restorani, taverne, prodavnice. More je plitko pa se preporučuje za porodični odmor. Na jugu Sivirija su izolovane plaže koje posećuju oni koji žele usamljenost, a ima i nudista.
SITONIJA: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu. Ako ste ljubitelj izleta, možete otići do najvišeg vrha Sitonije (Dragoutelis, 811 m), sa kog se pruža jedinstven pogled na celo poluostrvo. Letovalište Metamorfosi preporučujemo kao top destinaciju za romantični odmor.
Ovo poluostrvo je znatno mirnije od Kasandre, ali pored rajskih plaža nudi i svojevrsnu zabavu. Najbolji način da se čovek lepo provede na Sitoniji je da ode u neku od tradicionalnih taverni i upozna lokalne stanovnike koji će ga zabavljati pričama o svojim običajima.
Metamorfosi je selo na poluostrvu Sitonia, udaljeno 98 km od Soluna. Priroda mu je dodelila predivnu plažu pored koje je borova šuma, a ljudi su izgradili barove, diskoteke i kafee za potpuni odmor i uživanje.

PROGRAM BORAVKA:
1. dan: HALKIDIKI Dolazak u hotel. Ulazak u sobe je posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do predposlednjeg dana: HALKIDIKI Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan: HALKIDIKI Napuštanje soba do 10.00 sati.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Smeštaj u hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge
Troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA (U TABELI) NIJE URAČUNATO:
Troškovi prevoza
Individualni troškovi
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (Nudimo vam "Generali" osiguranje koje možete kupiti kod nas u agenciji)

VAŽNE NAPOMENE!
Program Halkidiki- Hoteli je individualni program gde putnici sami biraju dužinu boravka prema svojim željama i prema raspoloživosti.
Date cene su sa već obračunatim popustima za "EBD" ("early booking discount") - popust za "rane uplate". Popust za "rane uplate" se ostvaruje uplatom akontacije od 50%, a ostatak se plaća 15 dana pre putovanja. Kod pojedinih hotela se plaća 70%-100% iznosa prilikom rezervacije kako bi se ostvario popust.
U hotelima 3, 4 i 5* postoji obavezan dress code-pravilo oblačenja u restoranima; muškarci moraju nositi duge pantalone i majice sa kratkim rukavima (ne šortsevi i atletske majice).
Za žene adekvatna garderoba (zabranjen je ulazak u kupaćim kostimima i šortsevima). U svim hotelima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanje - otvoreni bife osim na početku i na kraju sezone, kada u hotelu boravi manje od 20 osoba. Tada se prelazi na klasičan meni-izbor 2-3 jela. Cene ne važe u periodu praznika (Uskrs, Božić...)

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje (prilikom prijave se uplaćuje iznos akontacije naveden ispod svakog hotela; 50% ili 100% od ukupne cene aranžmana.
(Ako je akontacija 50%, ostatak se plaća 15 dana pred put)
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (Master Card, Visa, 50% odmah, ostatak na rate ili 100%)
Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 ili više rata
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Štampa El. pošta

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014