Ohrid Apartmani 2021

Makedonija - nezaboravno ime koje priziva slike antičkih vremena, velikih civilizacija i egzotične avanture. To je država koja toplinom i dobrodošlicom koja čini da se gosti u njoj osećaju kao kod kuće. Turistička ponuda Makedonije, jedne od bivših jugoslovenkih republika, veoma je raznovrsna: pored predivnih planina, jezera i reka, obilazak pravoslavnih manastira kojih ima u velikom broju nikoga neće ostaviti rovnodušnim. Ova država je na sredini - između Istoka i Zapada, granica hrišćanske Evrope i mističnog Orjenta, tako da se u njoj oseća fina kombinacija raznih kulturnih uticaja. Moderna Makedonija pruža gostoprimstvo raznim narodima, tako da se na ulicama Skoplja, Bitolja, Ohrida mogu čuti razni jezici radoznalih turista. Svako ko se nađe u ovom delu Evrope osetiće pravi šarm juga.

Prijatna klima i bistra voda Ohridskog jezera omogućuju posetiocima brojne razonode: kupanje, sportski ribolov, jedrenje i skijanje na vodi, izlete i noćne šetnjeZabavu mozete pronaci i u brojnim manifestacijama koje se odrzavaju tokom jula i avgusta. Prosečna godišnja temperatura vode Ohridskog jezera iznosi 14,3°C. Najtoplije je u avgustu, kada je prosečna temperatura vode 23°C. Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj su ono cime ovaj grad mami turiste tokom leta.

Postoji nekoliko prirodnih plaža i svaka od njih vam pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Gradište je plaža poznata po velikom broju mladih ljudi koji je posećuju i po muzici, dok su druge plaže više porodičnog karaktera i sa mirnijom atmosferom.

Predivno jezero pogodno je kako za mlade koji će tamo naći brojna mesta za provod, tako i za porodice sa decom, koji će na Ohridu naći mesto za odmor.

Specijalna ponuda - 7 noći za 2 osobe= 120€ (60€/osobi) u julu i avgustu.

7 noći za 2 osobe= 100€ (50€/osobi) u junu.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014