Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Aristoteles Holiday Resort & SPA 4*

Hotel se sastoji od 9 dvospratnih objekata, sagrađenih u amfiteatar stilu.Veliki izbor soba, Spa centar, zabavni program, sport na vodi, internet, klub za decu.Idealno mesto za porodičan odmor. Hotel se nalazi nedaleko od mest Uranopolis.

Lokacija
Poluostrvo Atos, 3 km od Uranopolisa, 125 km od aerodroma "Makedonija" u Solunu.

Usluga
ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima,Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 243 soba: 75 Standard Rooms SV (~20 кв. м), 46 Superior Rooms (~30 кв. м), 54 Family Rooms (~40-45 кв. м), 56 Maisonettes (~40-45 кв. м), 2 Junior Suites SV (~50 кв. м), 1 Suite SV (~80 кв. м) & 1 Grand Suite SV (~110 кв. м).
U sobama: klima, frižider, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, pegla-na upit, balkon/terasa.
Tip dopunskog kreveta- sofa ili krevet na rasklapanje.

Double Room Eco (~16 кв.м) Sobe se nalaze u gornjem delu hotela, standardni uslovi za boravak,
Superior Room- 1 sobа spavaća sa gostinskim kutkom, u nekoliko od soba postoji i kuhinjski kutak, kupatilo.
Family - 2 sobe (jedna je kombinovana sa gostinjskom), u nekim od soba kuhinjski kutak.
Maisonette - 2 spavaće sobe : jedna na prvom spratu ( kombinovana sa dnevnim boravakom) druga na drugom spratu, unutrašnje stepenište, neke sobe imaju kuhinju.
Junior Suite sobe iz dva nivoa otvorenog plana, na prvom je gostinjska a na drugom spavaca soba, kupatilo sa jakuzzijem.
Suite sobe su iz dva nivoa. Na 1. nivou je dnevna soba sa kaminom a na 2. nivou spavaća. Na 1. nivou se takođe nalaze 2 kupatila, u jednom tuš a u drugom đakuzi..
Grand Suite Sobe na dva nivoa. na 1 nivou - dnevni boravak sa kaminom, stolom, kupatilo sa tuš kabinom; na 2. nivou - spavaće sobe, kupatilo.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014