Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Villa Marble Resort Villa

Raskošni kompleks koji se sastoji od 3 vile. Okružen zelenilom, pogled na zaliv i ostrvo Evia. Zajednički bazen. Idealan izbor za spokojan odmor.

Lokacija
Oblast Panagitsa, 80 km od centra Atine, 15 km od grada Halkida ( Evia ).

Opis sobe
3 vile: Emerald Villa, Coral Villa, Acanthus Villa.
U vilama: klima, grejanje, SAT TV, sef, internet, Hi-Fi sistem, tuš kabina, fen, telefon, terasa i veranda, mašina za veš, opremljena kuhinja (el. šporet, rerna, čajnik, aparat za kafu, posuđe).
Emerald Villa (75 m2): dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom, spavaća soba sa bračnim krevetom, 2 klima uređaja, veliki prozori, velika terasa. Max. 2 osobe.
Coral Villa (180 m2): klima uređaj u svakoj sobi. 4 spavaće sobe. Jedna soba sa francuskim ležajem, druga soba - 2 odvojena kreveta, 2 kupatila sa tuš kabinom. Na prizemlju: 2 spavaće sobe (postoje samo prozori ) u jednoj od njih su dva ležaja a u drugoj sofa. Kuhinja je potpuno opremljena, 4 terase, 2 sa pogledom na more i 2 sa pogledom na bazen. Kapacitet od 8-9 osoba.
Acanthus Villa (180 m2): klima uređaj u svakoj sobi. Kompletno nameštene 3 spavaće sobe. 1. nivo - potpuno opremljena kuhinja i dnevni boravak, 2. nivo - spavaća soba sa krevetom na razvlačenje (samo prozori) i 2 kupatila, 3.nivo - 2 spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom , druga sa 2 dva kreveta ), 2 kupatila sa tuš kabinom, 4 terase : 2 sa pogledom na more , 2 sa pogledom na baštu. Bazen. Terasa. Divan pogled na zaliv. Kapacitet od 3 -7 osoba.
INFO:
Boravak za kućne ljubumce - na upit.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014