VILA STELIOS

50 M OD PLAŽE / U CENTRU!!  KLIMA UKLJUČENA U CENU !!  - 20% POPUSTA

Lokacija: U centru, na 50 m od plaže.

Opis: Vila Stelios je veoma kvalitetan i moderno opremljen objekat. Nalazi se u centru mesta i na svega 50 m od plaže. U svom sastavu vila ima dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne apartmane. Pomoćni ležaj je metalne konstrukcije, na rasklapanje, potpuno istih dimenzija kao i osnovni ležaj. Smeštajne jedinice sadrže kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš,WC), TV i terasu. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Vila je opremljena peškirima kao i besplatnom Wi-Fi internet konekcijom.

Download cenovnika:    Evia - apartmanski smeštaj

{gallery}viva/stelios{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

Evia je drugo po veličini ostrvo Grčke i treće u istočnom Mediteranu. Zbog svojih povoljnih klimatskih uslova, bujne vegetacije i pelepih peščano-šljunkovitih plaža egejskog mora, omiljeno je letovalište medju Grcima a sve više i medju turistima sa našeg područja. Takođe ga krase arheološka nalazišta, manastiri, termalni izvori, tradicionalna grčka sela, skrivene uvale, pa su sve to razlozi zbog kojih bi trebalo posetiti ovo još uvek nedovoljno istraženo ostrvo.

Pefki je najpoznatije letovalište na ostrvu sa 4 km dugom plažom i sa pogledom na predivni Skiatos. Mala gradska luka, kristalno čisto more, bogata ponuda svežeg voća, povrća i ribe kao i veliki broj taverni samo su deo onoga što ovo letovalište čini posebnim.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
 

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
 

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
 

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
 

13. Dan – Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
  • najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 11 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 80 god.) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
  • prevoz trajektom do Evie – 10 € povratna karta po osobi (deca do 12 godina plaćaju 5 €) – plaća se u agenciji
  • fakultativne izlete i ulaznice
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014