Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

MARAVEL LAND - ADELIANOS KAMPOS – RETHYMNO

HOTEL MARAVEL LAND 3*- ADELIANOS KAMPOS - RETHYMNO

Položaj: Hotel Maravel se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km od centra Retimna. Smešten je na placu od oko 20.000 m2 i okružen divnim vrtovima. Potpuno je renoviran 2009. godine.

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugoj 10 km.

Hotelski sadržaj: Recepcija koja radi non-stop, 2 bazena, dečiji bazen, bar pored bazena, restoran, internet kutak, TV kutak, mini-market, veliko dečije igralište, teniski teren, teren za košarku, odbojku na pesku, vodeni sportovi. Hotel organizuje grčko veče, veče sa roštiljem, muzikom i vinom, i disko veče.

Smeštaj: Hotel se sastoji od 32 sobe (1-3 osobe), 75 studija (1-3 osobe), i 13 apartmana od 2 sobe (4-5 osoba). Svaka soba ima klimu, balkon ili terasu, SAT TV, kupatilo TWC/kada, fen za kosu, mini frižider. Studiji i apartmani pored sadržaja koji su istim kao kod soba, imaju i mini kuhinju sa osnovnom opremom za samostalno pripremanje hrane.

Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili All Inclusive - “sve uključeno” prema hotelskim pravilima.

“All Inclusive” program: Doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), popodnevna užina, čaj ili filter kafa, koja se servira uz kolače ili picu ili tost. Pića se služe u baru, restoranu u periodu od 10-23 h. (lokalna alkoholna pića, točeno pivo, vino, sokovi, ali ne i sveže ceđeni, filter kafa, čaj,voda.

{gallery}mihailo/maravellandadelianoskamposrethymno{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014