Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

BIO SUITES HOTEL - RETHYMNO TOWN

HOTEL BIO SUITES 4*- RETHYMNO

Položaj: Hotel se nalazi u centru Retimna, na tihoj lokaciji. Od istorijskog dela grada deli ga samo 10 minuta lagane šetnje.
Plaža: Hotel se nalazi na samo 100 m udaljenosti od peščane plaže.
Hotelski sadržaj: Recepcija koja radi non stop, restoran, bazen za odrasle i decu, spa centar koji sadrži saunu, hidromasažnu kadu, salu za fitnes i parno kupatilo, masaže koje su takođe na raspolaganju (uz doplatu), sala za animaciju (bilijar, stoni tenis), dečije igralište, animacija, večernja zabava.
Smeštaj: Hotel apartmanskog tipa nudi superior sobe, junior suite i family (porodične) sobe. Superior sobe imaju oko 30 m2, sa dva pojedinačna kreveta ili bračnim krevetom (na zahtev), udobnu sofu, klimu, LCD SAT TV, besplatan wi-fi internet, kompletno opremljenu kuhinju (mini-frižider, mikrotalasnu rernu, toster, posuđe, aparat za kafu i ketler za vodu) kupatilo, fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu), telefon, balkon. Junior suites ima oko 44 m2, predviđen za najviše 4 osobe, nudi isti sadržaj kao i superior sobe, s tim da ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom. Family sobe sa oko 55 m2 su predviđene za najviše 6 osoba i imaju 2 odvojene spavaće sobe i isti sadržaj kao i sobe.
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

{gallery}mihailo/biosuiteshotelrethymnotown{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014