Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

THEARTEMIS PALACE – RETHYMNO

Hotel Theartemis Palace 4*
Rethymno, tel: +30 28310 53991
Položaj: Hotel se nalazi u gradu Retimno, na oko 980m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km a od aerodroma Heraklion 79 km.
Plaža: Hotel je udaljen oko 150m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).
Hotelski sadržaj: Hotelski kompleks se sastoji od dve zgrade koje su udaljene jedan od druge oko 30 metara, a deli ih mala neprometna ulica. Dve zgrade su povezane podzemnim prolazom sa lepo dekorisanim zidovima. U prvoj se nalaze recepcija, glavni restoran, otvoreni bazen sa delom za decu kao i deo smeštajnih jedinica. U drugoj zgradi se pored smeštajnih jedinica nalazi bazen sa đakuzijem (ne uz doplatu), stoni tenis i još sportskog sadržaja. Treći zatvoreni bazen koji se greje samo u aprilu. Hotel poseduje bar pored bazena, tavernu, kafiteriju, snack bar. Pored bazena se nalaze ležaljke, suncobrani, peškiri za bazen, igraonica za decu, stoni tenis, bilijar, fitens, sauna , animacija, grčke večeri, juvelirnica, mini market, suvenirnica.
Smeštaj: Sobe sadrže balkon, SAT TV, telefon, radio, sef (uz doplatu), klimu, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, tuš ili kada, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).
www.theartemis.gr

{gallery}mihailo/theartemispalacerethymno{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014