Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

MEDITERRANEAN HOTEL - RHODES TOWN

Hotel Mediterranean 4*

Položaj: Hotel je smešten u samom gradu Rodosu, u neposrednoj blizini Rodos Kazina i Akvarijuma. Udaljen je oko 500m od srednjevekovne tvrđave “Zamka Vitezova” (starog grada) i 14 km od aerodroma.
Plaža: Nalazi se tačno preko puta čuvene plaže Eli od koje je deli manja ulica.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe bar, bazen, lift, posluga u sobi (rum servis), iznajmljivanje automobila, recepcija koja radi non-stop, ostava za prtljag, hemijsko čišćenje i usluga peglanja (uz doplatu), prostorije za sastanke i bankete. Bežični internet je dostupan na javnim mestima besplatno.
Smeštaj: Hotel ima 241 smeštajnih jedinica koje imaju direktni ili delimični pogledo na more i pogled na vrt. Standardne sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo, fen, balkon. Priključak za internet je dostupan u hotelskim sobama i korišćenje se naplaćuje.
Usluga: Polupansion – doručak (otvoreni bife - samoposluživanje) i večera – meni, izbor od tri glavna jela, a salate, predjela i deserti – (otvoreni bife - samoposluživanje)
Komentari gostiju/ Napomena: Prilagođeno osobama s invaliditetom, zabranjeno pušenje u celom objektu, meni za poseban režim ishrane (na zahtev),krevetac za bebu se plaća na licu mesta.

{gallery}mihailo/mediterraneanhotelrhodestown{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014