Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ANGELINA HOTEL & APARTMENTS - SIDARI -

Lokalna zvanična kategorizacija: C klasa

Položaj: Angelina Hotel & Apartments je moderan i prostran apart-hotel, idealan za odmor porodica i parova. Smešten je u poznatom letovalištu Sidari, na severnoj obali Krfa. Udaljen je cca. 42 km od grada Krfa.

Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 50 (studio i 2-sobni apartmani). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, SAT TV, mini frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Usluga: Samo najam. Doplata za doručak iznosi 4 EUR po odrasloj osobi/po danu i 3 EUR za decu uzrasta od 2-12,99 god/po danu. Doplata za za polupansion iznosi 12 EUR po odrasloj osobi/po danu i 9 EUR za decu uzrasta od 2-12,99 god/po danu. Doručak i večera se služe na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto).

Sadržaj: Recepcija, menjačnica, Grčka taverna, bar pored bazena, pub. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef, rent a car, parking.

Plaža: Poznata plaža Canal d’ Amour udaljena je cca. 200 m, dok je glavna plaža Sidari udaljena cca. 250 m. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoren bazen, veče zabave, sportovi na vodi na plaži (uz doplatu).

Dečiji krevetac je na upit.

{gallery}mihailo/angelinahotelapartmentssidari{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014