Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

HELLINIS HOTEL - KANONI

Lokalna zvanična kategorizacija: 3*

Položaj: Hellinis Hotel je prelep hotel smešten u poznatom letovalištu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Član je grupacije CNic Hotels, kao i Paleo Art Nouveau Hotel (bivši Paleokastritsa Hotel). Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, odmah preko puta Pontikonisi (Mišje ostrvo). Udaljen je cca. 20 m od autobuske stanice, 150 m od centra, 2,5 km od aerodroma, 3 km od grada Krfa i 4,5 km od luke.

Smeštaj: Hotel je sagrađen 70-ih godina, a renoviran 2002. i 2011. god. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 90 (8 sa pogledom na more, 41 sa pogledom na ulicu i 41 sa pogledom na bazen). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen na upit, balkon ili terasu, TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, mini frižider, direktna telefonska linija.

4 Jednokrevetne sobe

73 Dvokrevetne sobe – francuski ležaj ili dva klasična ležaja

6 Trokrevetnih soba – francuski ležaj ili dva klasična ležaja + klasični ili pomoćni ležaj

4 Četvorokrevetne sobe - francuski ležaj ili dva klasična ležaja + sofa kao pomoćni ležaj

3 Porodične sobe - francuski ležaj ili dva klasična ležaja + kreveti na sprat

Usluga: All Inclusive (sve uključeno od 10-23h) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. Ukoliko gosti hotela žele da koriste uslugu polupansiona od ukupne cene se oduzima 2,5 EUR po osobi/po danu, a za uslugu noćenja sa doručkom 5 EUR po odrasloj osobi-po danu.

Sadržaj: 24h recepcija, menjačnica, bar, bar pored bazena, noćni klub, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, parking na otvorenom. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, fax, rent a car.

Plaža: Hotel je udaljen cca. 400 m od šljunkovite plaže Kanoni. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoren bazen sa dečijim delom, suncobrani i ležaljke pored bazena. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: bilijar, kuglanje, fudbal, peškiri za bazen.

Dečiji krevetac je na upit.

Check-in od 14h, check-out do 12h.

{gallery}mihailo/hellinishotelkanoni{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014