Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

GOVINO BAY - GOUVIA

Položaj: GOVINO BAY HOTEL je jedan od najlepše dizajniranih porodičnih hotela na Krfu. Nalazi se u zalivu, na 10 minuta hoda od Guvije u kojoj su brojne taverne i barovi. Selo Kontokali, u kome se nalaze objekti za sportove na vodi, udaljeno je 2 km, a grad Krf 7 km. Kompleks je izgradjen u amfiteatralnom stilu, sa više manjih zgrada u kojima ima 4-5 apartmana, okružen palmama i maslinama i prostire se na površini od 40000m2.
Smeštaj: Sve smeštajne jedinice (studia, apartmani sa jednom spavaćom sobom i vile sa tri spavaće sobe) imaju: besplatnu klimu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, frižiderom, mikrotalasnom rernom, dve ringle, bojlerom, aparatom za kafu, klimu, TV, telefon, sef (uz doplatu od 11eur nedeljno na licu mesta).
Usluga: Najam. Doplata za doručak 7 eur za odrasle i 4 eur za decu do 12 godina dnevno. (kontinentalni doručak, koji se sastoji od svežeg hleba, omleta i žitarica, služi se svakog dana u trpezariji).
Sadržaj: Recepcija, WI Fi internet na recepciji, veliki bazen, dečiji bazen, bar na bazenu, terasa za sunčanje, 2 teniska terena, mini market, poštansko sanduče, telefonska govornica, doktor (na poziv), privatni parking, 24h obezbedjenje objekta.
Plaža: U blizini.
Sport i zabava: Bazen, teniski tereni.

{gallery}mihailo/govinobaygouvia{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014