Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

LIDO CORFU SUN - BENITSES

Položaj: Lido Corfu Sun je objekat smešten u blizini popularnog letovališta Benitses u mestu Tsaki. Centar Benitsesa je na pešačkoj udaljenosti od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica sa redovnom linijom do grada Krfa. Udaljen je cca. 10 km od aerodroma i cca. 12 km od grada Krfa.
Smeštaj: Hotel ima 33 jednostavno i skromno uređene smeštajne jedinice (max 2 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima-uređaj, TV, frižider i balkon ili terasu.
Pored smeštaja u glavnoj zgradi Lido Corfu Sun raspolaže i studijima i apartmanima koji se nalaze izvan kompleksa. Lokacija studija i apartmana u odnosu na glavnu zgradu je različita (neki su i na cca. 300 metara udaljenosti od glavne zgrade). Studiji i apartmani su klimatizovani i poseduju jednu ili 2 spavaće sobe, mini čajnu kuhinju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu i TV.
Usluga: Polupansion - doručak i večera su na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, a tokom leta se obroci služe na terasi.
Doplata za All inclusive: 11 € po danu za odrasle osobe, 6 € po danu za decu do 9.99 godina.
Objekat ima malo sadržaja na raspolaganju tako da se All inclusive usluga isključivo odnosi na posluženje obroka i pića: doručak (07:00h - 10:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje), ručak (13:00h - 14:30h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 2-3 glavna jela + salatni bufe), večera (19:00h - 21:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 3-4 jela + salatni bufe), užina (10:30h 12:00h i 16:30h - 18:00h), pića od 10:30h - 21:00h (sokovi iz automata, voda, kafa, čaj, otvoreno vino, pivo na točenje, rakija Ouzo).
Sadržaj: Mala recepcija, trpezarija, bar. Peškiri se menjaju 3 puta nedeljno, a posteljina jednom u toku boravka.
Plaža: Hotel je udaljen cca. 30 metara od šljunkovite plaže.
Sport i zabava: Otvoreni bazen, terasa za sunčanje.
Kategorizacija: Objekat nema hotelsku kategorizaciju (najpribližnija kategorija mu je pansion), a prema lokalnoj kategorizaciji, kategorizovan je sa 4 ključa.

{gallery}mihailo/lidocorfusunbenitses{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014