Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ELEA BEACH HOTEL - DASIJA

Lokalna zvanična kategorizacija: 4*

Položaj: Elea Beach Hotel je porodičan hotel smešten na istočnoj obali Krfa, u popularnom letovalištu Dasija. Udaljen je cca. 100 m od prodavnica i restorana, 300 m od centra i 12 km od grada Krfa.

Smeštaj: Hotel iam ukupno 212 standardnih soba sa pogledom na more ili planinu. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, mini frižder, SAT TV, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Usluga: Polupansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Doplata za uslugu All Inclusive (sve uključeno) iznosi 14 EUR po odrasloj osobi/po danu, dok dete uzrasta od 2-11,99 godina plaća 10 EUR po danu. All Inclusive koncept obuhvata: otvoreni bufe – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, sladoled, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Sadržaj: 24h recepcija, lobi sa barom, restoran, bar pored bazena, snek bar, A ‘la Carte taverna na plaži, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef, internet kutak u lobiju, rent a bike.

Plaža: Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoren bazen sa dečijim delom, stoni tenis, akvabik, pikado, odbojka na plaži, dnevna i večernja zabava, Mini klub za decu uzrasta od 4-10 god. u periodu od 01.07-31.08.2013. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: bilijar, sportovi na vodi na plaži.

{gallery}mihailo/eleabeachhoteldasija{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014