Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ATLANTICA GRAND MEDITERRANEO RESORT - ERMONES -

Položaj: Grand Mediterraneo Resort & Spa se nalazi na zapadnoj obali Krfa, na Ermones plaži, na oko 25 minuta vožnje od aerodroma i grada Krfa. Hotel se kaskadno spušta ka plaži, a postoji i panoramski lift koji goste dovozi do same plaže.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 267 soba: jednokrevetne, dvokrevetne i superior sobe, executive suite, luksuzne vile, junior suite i jedan predsednički suite.
Sobe su veličine 32 m2, sa balkonom od dodatnih 12 m2. Sve smeštajne jedinice imaju: balkon ili terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, radio, besplatan WiFi, sef ,mini bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak.

Sadržaj: Recepcija, konsijerž, žičara do/od plaže, usluga pranja veša, 3 restorana, 2 bara, sobna usluga, mogućnost organizovanja ekskurzija i ronjenja, wellness & spa centar, konferencijska sala kompletno opremljena sa audio video opremom, desk za organizovanje venčanja i keteringa.

Plaža: Resort se nalazi na Ermones plaži, do koje se dolazi žičarom sa svih nivoa hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni bazen. Posebno se plaća: golf, tenis, video igrice, wellness & spa centar.

{gallery}mihailo/atlanticagrandmediterraneoresortermones{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014