Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

CORFU PALACE - CORFU TOWN

Položaj: CORFU PALACE hotel je idealno lociran i nalazi se u gradu Krfu, 600m od centra grada, 1,5km od aerodroma, 1,5km od luke. Prodavnice i restorani su udaljeni 400m., autobuska stanica 500m. Gleda na zaliv Garitsa.
Smeštaj: Ukupno je 106 soba sa mermernim kupatilom i fenom za kosu, sopstvenim balkonom/terasom , klimom, SAT TV. Room service dostupan je 24 sata dnevno. Sve elegantno nameštene sobe imaju pogled na Jonsko more i besplatan bežični internet.
Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto), služi se u glavnom restoranu. A la carte restoran nudi meni sa internacionalnim jelima, a piće se služi u nekom od 2 zatvorena bara ili u baru kraj bazena.
Sadržaj: Recepcija koja radi non-stop, lift, sef, otvoreni bazen (sezonski), prostor za roštilj, hotelski spa centar sa zatvorenim bazenom, terapijama sa morskom vodom i masažnim tretmanima, saunom, menjačnica, turistički desk, bilet servis, ostava za prtljag, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, poslovni centar, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, VIP soba. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno. Nema parking.
Plaža: 1,5km od Mon Repo plaže.
Sport i zabava: Bazen, spa centar.

{gallery}mihailo/corfupalacecorfutown{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014