Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

LOUIS KERKYRA BEACH - GUVIA

Položaj: Hotel Louis Corcyra Beach Resort se nalazi se u zalivu Gouvia. Udaljen je 3 km od grada Krfa, 1.5 km od marine i 8 km od aerodroma.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 370 soba. Jedan deo soba (standardne) smešten je u glavnoj zgradi, koja je renovirana 2011. godine, a ostatak se nalazi u zgradama Corcyra Gardens i Naysika i u bungalovima - Kambanas. Sve sobe imaju: klimu, sat. TV, američki plakar, toaletni stočić, radio, telefon, firžider, sef (uz doplatu), kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, balkon ili terasu, krevetac (na zahtev, bez doplate).

Usluga: All Inclusive (sve uključeno), otvoreni bife - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru - u glavnom restoranu (može da se ruča i u restoranu pored bazena), salad bar i odvojeni dečiji bife.

Sadržaj: Recepcija, salon, terasa, dva restorana, bar pored bazena, bar na plaži, azijski restoran (otvoren je tri dana nedeljno, za AI goste - bez doplate), parking. Posebno se plaća: rent-a-car, internet kutak, Wi Fi.

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke za AI goste se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni bazen., laguna bazen sa vodopadima ispred glavne zgrade koji se završava dečijim bazenom, animacija, Mini klub, odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis. Posebno se plaća: tenis, golf, mini golf, bilijar i sportovi na vodi.

{gallery}mihailo/louiskerkyrabeachguvia{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014