Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

GRECOTEL EVA PALACE - KOMMENO

Položaj: GRECOTEL EVA PALACE hotel se nalazi u mestu Kommeno, izmedju Dasije I Guvije, 13km udaljen od grada Krfa. Iz resorta se pruža panoramski pogled na Jonsko more I grad Krf. Ima privatnu plažu i impresivan kompleks sa bazenom i barom, na površini od 1700m2. Kompleks ima glavnu zgradu sa standardnim i superior sobama, bungalove, vile.
Napomena: Hotel je samo za odrasle osobe preko 18 godina, izuzev perioda 05.07.-25.08.2015.
Smeštaj: Ukupno je 225 elegantno opremljenih soba, sa pogledom na more ili vrt. Sve su klimatizovane, imaju SAT TV, kupatilo sa staklenim zidom i bade mantilima.
Usluga: Noćenje sa doručkom (junior suite pogled more, suite deluxe pogled more, suite palace pogled more, junior bungalov suite pogled more, bungalov suite delux delimičan pogled more) - postoji mogućnost doplate za polupansion (na upit u agenciji) ili polupansion (jednokrevetne, dvokrevetne pogled more, bungalov delimičan pogled more, superior bungalov pogled more).

Sadržaj: Recepcija sa menjačnicom, lift, internet kutak, besplatni Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, restoran sa Mediteranskom kuhinjom, bar restoran pored bazena, bar na plaži, na krovu spa centar sa saunom, teretanom, masažom, klub za decu, parking, tenis, stoni tenis. Postoji kodeks oblačenja (u večernji satima, obavezne su duge pantalone za muškarce).
Plaža: 150m od privatne peščane plaže.
Sport i zabava: Bazen, bar, široka ponuda za sportove na vodi na plaži susednog Krf Imperial Grecotel Exclusive Resort hotela.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014