Hotel „Agios Nikitas“

Hotel Agios Nikitas 3* – Lefkada Grcka 2016

Hotel Agios Nikitas se nalazi na ZAPADNOJ OBALI ostrva Lefkade. Od glavnog grada Lefkasa je udaljen 12 km, a od jedne od najpopularnije plaže na Lefkadi KATIZMA je udaljen 2 (DVA) km. Sam Hotel Agios Nikitas se nalazi u srcu turističkog mesta Agios Nikitas.

Tradicionalno sagrađen hotel u Agios Nikitasu nalazi se u kamenom popločanom dvorištu koje je okruženo prelepom prirodom i divnim cvećem. Hotel Agios Nikitas je udaljen nepunih 150 metara od najbliže plaže, a na par stotina metara od prelepe plaže MILOS. Snek bar ima unutrašnji i spoljašnji deo. U njemu se služi doručak i nude osvežavajuća pića.

Sve klimatizovane jedinice uređene su u belim i plavim tonovima. Obuhvataju balkon sa pogledom na Jonsko more ili baštu. Sva kupatila u okviru soba opremljena su fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U ponudi su TV i besplatan bežični internet.

U neposrednoj blizini Hotela Agios Nikitas, gosti mogu naći autobusku stanicu, supermarket i mnoštvo kafića, restorana kao i prodavnica suvenira. Osoblje u hotelu Agios Nikitas može da organizuje iznajmljivanje automobila kako biste posetili čuvenu plažu Porto Kaciki, udaljenu 35 km. U blizini objekta na raspolaganju vam je besplatan parking.

Download cenovnika:    Lefkada - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/agiosnikitas{/gallery}

ČETVOROKREVETNI APARTMAN:

Četvorokrevetni apartman u ovom Hotelu apartmanskog tipa se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaćom sobom i kupatilom. U spavaćoj sobi se nalazi Francuski ležaj, noćni stočić pored kreveta, orman, a u dnevnom boravku je sofa na razvlačenje za dve osobe, kao i kompletno opremljena kuhinja za četiri osobe, frižiderom, i rešoom sa dve ringle, stolom za ručavanje sa četiri stolice i TV/KAT. Kuparilo je pored Tuša sa zavesom opremljen i fenom za kosu. Ispred ulaza se nalazi prelep terasni deo sa stolom i četiri stolice.

USLUGA U OVOM HOTEL/APP JE NOĆENJE SA DORUČKOM

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014