VILA TOMAS

Lokacija: Nalazi se na odličnoj lokaciji, oko 300 metara od centra, i na manje od 30 metara od plaže.

Opis: Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, od kojih neki imaju direktan, a neki bočni pogled na more. U dvokrevetnim studijima se nalaze dva stadarda ležaja, dok se u trokrevetnim studijima nalazi jedan standardni ležaj i jedan francuski ležaj. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo ( tuš / WC ), TV i balkon. Vila ima i WI-FI internet konekciju, ali nema peškire. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj čije se korišćenje plaća na licu mesta ( 5 € dnevno po studiju ). Ova doplata nije obavezna.

Download cenovnika:    Leptokaria - apartmanski smeštaj

{gallery}viva/tomas{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

OLIMPSKA REGIJA je najpopularnija regija među našim turistima. Nalazi se u podnožju planine Olimp, a odlikuju je prelepe plaže i kristalno plavo more. Od turističkih mesta ističu se Paralia, Olimpik bič, Nei Pori, Leptokarija... a idealna mesta za „šoping“ i obilazak su gradovi Katerini i Solun. Preporuka je da se obiđe izvor Svete Petke i crkva Svete Petke kao i Meteori – kompleks manastira koji se nalaze na vrhovima vulkanskih stena.

LEPTOKARIA je letovalište smešteno na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput Evzoni - Atina, stotinak kilometara od Soluna. U ovom tipično grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima možete doživeti nezaboravni odmor. Odavde možete poći u obilazak Olimpa, antičkih mesta Dion, Vergina, Pella, manastira Platamona, Meteora…

NEI PORI je letovalište u podnožju planine Olimp, u Pieriskoj oblasti. Turističko mesto prepoznatljivo po zrnastom zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Egzotična vegetacija i kristalno čisto more, čine da poželite da se uvek vratite...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 13 € (osobe od 19 – 69 god.), 7 € (deca od 6 meseci – 18 god.), 26 € (osobe od 70 – 84 god.)
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014