Vila Filenia

Vila Filenia se nalazi na IDEALNOJ LOKACIJI u Leptokariji. U centru grada, na 30 metara od plaže. Vila Filenija poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svi studiji imaju POGLED NA MORE sa strane. U prizemnom delu kuće se nalazi deo u kome putnici mogu ostaviti stvari kada je smena gostiju, i gde se mogu odmoriti do polaska autobusa. U neposrednoj blizini vile Filenija postoje brojni kafići, restorani, supermarketi, poslastičarnice, prodavnice suvenira…Parking je javni i moguć je ispred same vile, a u blizini je veliki javni parking za putnike koji dolaze sopstvenim prevozom. Ovu prelepu vilu zbog svoje udobnosti i lokacije možemo preporučiti kako parovima i pojedincima, tako i porodicama sa decom.

Download cenovnika:    Leptokaria - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/filenia{/gallery}

DVOKREVETNI STUDIJI u svom sastavu poseduju dva singl standardna ležaja dimenzija 190X80 cm, TV/KAT, ormar, noćni stočić, A/C (klima uređaj) URAČUNAT U CENU, BESPLATNU wi-fi internet konekciju, kompletno opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve rerne, frižider, aspirator. Kupatilo sa TUŠ zavesom. Studiji su veoma komforni i svi studiji imaju izuzetno lepu terasu sa stolom i dve stolice, sa koje se pruža pogled na more.

TROKREVETNI STUDIJI u svom sastavu poseduju ili tri singl standardna ležaja, ili dva spojena singl standardna ležaja i jedan odvojeni singl standardni ležaj svaki dimenzija 190X80 cm, TV/KAT, ormar, noćni stočić, A/C (klima uređaj) URAČUNAT U CENU, BESPLATNU wi-fi internet konekciju, kompletno opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve rerne, frižider, aspirator. Kupatilo sa TUŠ zavesom. Studiji su veoma konforni i svi studiji imaju izuzetno lepu terasu sa stolom i tri stolice, sa koje se pruža pogled na more.

ČETVOROKREVETNI STUDIJI u svom sastavu poseduju dva spojena singl standardna ležaja i dva singl standardna ležaja dimenzija po ležaju 190X80 cm, TV/KAT, ormar, noćni stočić, A/C (klima uređaj) URAČUNAT U CENU, BESPLATNU wi-fi internet konekciju, kompletno opremljenu kuhinju sa rešoom sa dve rerne, frižider, aspirator. Kupatilo sa TUŠ zavesom, Studiji su veoma komforni i svi studiji imaju izuzetno lepu terasu sa srolom i četiri stolice, sa koje se pruža pogled na more.
*Koriscenje klima uredjaja uracunato u cenu.
*WiFI internet -besplatno
*Promena posteljine na pola smene, objekat ne poseduje peskire.

FIRST MINUTE POPUSTI (do 01.05.2015 ili do popune kapaciteta)

* Popust 10% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu U CELOSTI prilikom rezervacije (NE ODNOSI SE NA PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA NA RATE)..

* Popust 5% na cene smeštaja za smene u sezoni za uplatu 40% prilikom rezervacije, ostatak do 01.05.2015. ili odloženo do 15.12.2015
SPECIJALNA PONUDA PREDSEZONA: 22.05.2015. STD 1/3-79*, STD 1/4-75*
01.06.2015. STD 1/3-105, STD 1/4-95*

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Hanioti u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE
3-11 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/ 12-13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz (osim za smene označene *), međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014