Kuća PLAŽA

Lokacija: 70m od plaže
Smeštaj: Studiji za dve i tri osobe u prizemlju, na prvom i drugom spratu
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Napomena: neki od studija imaju zaštićenu ugradnu kuhinju na terasama. Molimo da se raspitate kod svog prodavca! Objekat ima recepciju i lift.
Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima: Bez doplate

PROGRAM PUTOVANJA

1.-2. dan NOVI SAD-NEI PORI/LEPTOKARIA Polazak iz Novog Sada u 17:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 19:00h sa parkinga u Bloku 42, Novi Beograd preko puta Buvlje pijace, iz Niša u 23:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Nei Pori/Leptokariu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan NEI PORI/LEPTOKARIA Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan NEI PORI/LEPTOKARIA–NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 15:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.
ARANŽMAN NA BAZI 10 NOĆI/11 DANA (AUTOBUSOM ILI SOPSTVENIM PREVOZOM)

Download cenovnika:    Leptokaria - apartmanski smeštaj
{gallery}nitravel/kucaplaza{/gallery}
 
 
ARANŽMAN OBUHVATA

prevoz turističkim autobusom (klima, audio-video oprema) na izabranoj relaciji,(Cene prevoza navedene su u tabeli Informacije o autobuskom prevozu i nisu sastavni deo cene aranžmana, osim tamo gde je to posebno naznačeno!)
smeštaj u izabranom objektu (po programu),
organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

zdravstveno osiguranje od 30.000 eura, koje se može uplatiti u agenciji po ceni Sava osiguranja
sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.

USLOVI PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate,gotovinom,čekovima građana,platnim karticama ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:
1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

- Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora

- Ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15-og u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana

- Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska
2.UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA

- Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora

- Ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu,a poslednja rata dospeva 15.12.2015. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu Pro Credit Banke na dan deponovanja.
3.UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA

- Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora

- Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani ( formular korisniku izdaje Organizator I jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2015.godine.Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
4. UPLATA NA RATE – KREDITNIM KARTICAMA

- kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina
POPUSTI:

-Deca do 1,99 god na smeštaju i prevozu su gratis (dele ležaj i sedište u autobusu sa odraslom osobom)

-Treće dete (do 11.99god) na prevozu i smeštaju je gratis (na prevozu koristi svoje sedište, na smeštaju pomoćni ležaj ili zajednički ležaj – zavisi od smeštajnog objekta)

 

Adresa
Obrenovićeva 46,Niš
t.p.c. "Kalča" lokal D73,
ulaz iz Nikole Pašića, prizemlje
Telefoni

+381 (18) 511 - 002
+381 (18) 526 - 596
+381 (18) 526 - 598

nitravellogo

Sajt: www.nitravel.rs

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014