Lux apartmani MELANDERS

Melanders apartmani nalaze se na jednoj od najlepših pozcija u Pargi. Locirani na samoj obali kod luke, pružaju predivan pogled na more i ostrvo Panagia. Ovaj ekskluzivni apartman sadrži jednu spavaću sobu i predivan dnevni boravak sa kuhinjom.                    

Download cenovnika:    Parga - apartmanski smeštaj

Smeštaj:
Po ulasku u apartman prvo se nailazi na predivnu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem i kuhinjskim aparatima (šporet, mikrotalasna, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje posuđa, aparat za kafu, ketler…
).
U delu za odmaranje i uživanje nalazi se ugaona garnitura koja se razvlači u krevet pogodan za dvoje male dece do 10 godina, klima uređaj i LCD televizor (40
).

Odvojena spavaća soba je uredjena luksuznim nameštajem, opremljena klima uređajem I LCD televizorom (32). Iz spavaće sobe ulazi se u kupatilo sa tuš kabinom. Kupatilo sadrži fen.

Iz obe sobe izlazi se na veliki balkon sa koga se pruža fantastičan pogled, na kome se nalazi balkonski sto kao I krevet sa baldahinom za potpuno uživanje.

S obzirom da se apartman nalazi na samoj obali kod luke, ne postoji obezbeđeno parking mesto.

Besplatan WiFi internet.

Sef

Korišćenje klima uređaja

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:       Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014