Vila Kipros 1

Vila Kipros 1 se nalazi u gradu Skijatos i POTPUNO JE RENOVIRANA U MAJU 2014, na oko 350 metara udaljenosti od luke, kod teniskih terena. Sama lokacija pruža lak pristup autobisima koji vode na najlepše plaže Skijatosa kao i strogom centru grada u kome se nalaze najbolji restorani, kafići, poslastičarnice itd.
Prekoputa vile se nalaze teniski tereni, restoran i bazen, koje naši gosti mogu da koriste. Korišćenje bazena uz konzumaciju pića.

Download cenovnika:    Skijatos - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/kipros1{/gallery}

DVOKREVETNI BUNGALOV- Nalazi se u okviru vile Kipros, i ima poseban ulaz, spavaću , sobu, kuhinju, kupatilo, kao i veliku zasebnu terasu. Sastoji se od dva singl standard ležaja, TV, klima uređaj, noćni stočić, TUŠ/WC, fen za kosu, kuhinje koja je u potpunosti opremljena za dve osobe, kao i aspirator.

TROKREVETNI STUDIO- sastoji se od tri standard singl ležaja, TV, klima uređaj, noćni stočić, TUŠ/WC, fen za kosu, potpuno opremljenu kuhinju sa dve ringle, ketlerom za vodu, aparatom za filter kafu kao i frižiderom. Trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu i poseduju terasu sa garniturom za sedenje.

ČETVOROKREVETNI/PETOKREVETNI DUPLEX-sastoji se od dve spavaće sobe i dnevnog boravaka, u čijem sklopu se nalazi kuhinja sa trpezarijom. U jednoj spavćoj sobi se nalazi bračni krevet, orman, klima uređaj, noćne stočiće, toaletni stočić, a u druga soba poseduje dva singl ležaja, klima uređaj, noćni stočić, taoletni stočić. Kuhinja poseduje veliki frižider, šporet sa dve ringle i malu pećnicu, aspirator, i kompletno posuđe za 4-5 osoba. U okviru dnevnog boravka se nalazi trpezarijski sto za ručavanje, TV kao i sofa na razvlačenje, na kojoj može da spava još jedna odrasla osoba. Ovaj duplex poseduje dve terase do kojih se može pristupiti na jednu iz dnevne i jedne spavaće sobe, dok druga spavaća soba poseduje sopstvenu terasu. Duplex je zbog svoje veličine pogodan za veće porodice, dva para, kao i za veće društvo.

WI-FI Internet BESPLATNO
STUDIJI POSEDUJU PEŠKIRE
KLIMA UREĐAJ BESPLATNO
BAZEN BESPLATNO KORIŠĆENJE
ČISĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 2 PUTA TOKOM BORAVKA Postoji mogućnost doplate za polupansion na licu mesta 15 eura dnevno po osobi (u okviru restorana, koji se nalazi u sklopu bazena).

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014