Hotel Irida Aegean View

Hotel HOTEL IRIDA AEGEAN VIEW 3* se nalazi na Megali Amos plaži u gradu Skijatosu .Sobe hotela pružaju jedinstven pogled na bastu i more u prilično atraktivnom okruženju. Za goste hotela postoji parking.Hotel nudi uslugu NOCENJE SA DORUČKOM(na bazi švedskog stola-samoposluživanje)Sobe su opremljene klimom,WiFi-jem,frižiderom, fenom za kosu,TV-om,sefom.

Hotel je udaljen 100m od plaže, 1km od centra grada Skijatosa.

Odmor na Skiatosu je idealan za one koji vole uzbudljiv noćni život, šoping, pretrpane plaže i sjajnu zabavu. Tu je fantastičan niz restorana i taverni u svim gradovima i selima po ostrvu, a najbolji izbor je u glavnom gradu. Za one koji traže aktivan noćni život, grad Skiatos ih neće razočarati. Ovde ćete naći veliki izbor barova, kafića, taverni, restorana i noćnih klubova za sve ukuse.

POPUST 5% za rezervacije svih vrsta soba do 31.03.2015. Način plaćanja: 30% uplate pri rezervaciji,jos 30% do 15.04.2015. a ostatak najkasnije 10 dana pred put

Download cenovnika:    Skijatos - apartmanski smeštaj

{gallery}sole/irida{/gallery}

SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014