VILA ACROPOLIS

Lokacija: Vila Acropolis se nalazi u gradu Skiatosu, na samom kraju Papadiamanti ulice, udaljena je oko 200 metara od pešačke zone Skiatosa, odnosno oko 500 metara od luke. Od plaže Megali Amos, jedne od lepših na ostrvu, udaljena je oko 350 metara.

Opis: Vila Acropolis raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (TUŠ / WC), TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 EUR po sobi, po danu).

Download cenovnika:    Skiatos - apartmanski smeštaj

{gallery}viva/acropolis{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo četrnaest kilometara, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, možete uživati u mnoštvu dobrih hotela i vila koje smo izabrali za Vas, a koje se nalaze van grada. Za mlade smo odabrali vile pored samog grada. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od ranog jutra, pa do kasnih večernjih sati.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije – zavisi od reda vožnje trajekta). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 13 € (osobe od 19 – 69 god.), 7 € (deca od 0 – 18 god.), 26 € (osobe od 70 – 84 god.) – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
troškove prevoza trajektom Volos - Skiatos - Volos (vožnja traje oko 2,5h) i troškove transfera na ostrvu. Trajekt i transfer se posebno plaćaju vodiču u luci po cenovniku brodske kompanije i lokalnog partnera na ostrvu u iznosu od 23€ po osobi u jednom pravcu, za decu od 5-10 godina - 11,5€, cena je podložna promeni.
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice

 

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014