Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Pallini Beach Hotel 4*

Popularan hotel G-hotels kompleksa, u blizini hotela Athos Palace. Čine ga centralna zgrada od 9 spratova i jednospratni bungalovi. Veliki izbor usluga za goste hotela. prelepa peščana plaža, sport na vodi. Hotel se preporučuje kako za porodičan odmor tako i za odmor za mlade.

Opis
U svakom trenutku možete prošetati do mestaKalitea i uživati u prijatnoj atmosferi, kupiti poklone u tradicionalnim suvenirnice, ručati u prijatnim grčkim tavernama, ili samo prošetati duž šetališta koji nudi spektakularan pogled na more. U večernjim satima dostupni su najpopularniji noćni klubovi i diskoteke.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, 2km od mesta Kalitea(20 minuta hoda putem), 80km od aerodroma "Makedonija" u Solunu.

Usluga
Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 484 soba: 343 Standard rooms-standardne dvokrevetne sobe (25 m2), 98 Bungalows (28-30 m2) , 43 suits (33 m2).
U sobama: centralna klima (jul-avgust), frižider, TV SAT, telefon, radio, sef (uz doplatu na licu mesta), kupatilo (kada), fen, balkon (pogled more ili vrt), sobe sa tepihom. Tip dodatnog ležaja-standardni/sofa.
Bungalows- jedna soba-spavaća i dnevna, individualna klima (jul-avgust), terasa, pogled na more ili vrt. Pod sa keramickim plocicama.
Suite - u centralnoj zgradi,klima (jul,avgust), dve sobe-spavaća i dnevna, balkon (sa direktnim ili bocnim pogledom na more).
Ira Building -. odvojena trospratna zgrada - nalazi preko puta restorana.
Double Ira Building - standardne sobe, nisu renovirane.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014