Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Sani Beach Club & Spa 5*

Luksuzni hotel sa bungalovima. U okolini se nalaze brda prekrivena borovom šumom, bogata zelenom površinom sa bujnom vegetacijom. Sobe su komforne, moderanog dizajna, belgijski mebl u beloj i plavoj boji, sa barovima i restoranima, svoje obdanište, klub za decu, teen club, bazen, prodavnice, omogucen sportski i zabavni program, SPA-centar, prijatno osoblje. Savršen izbor za ekskluzivni porodični odmor. U 2010, hotel je proglasen za jedan od pet najboljih hotela u Evropi (nagrada " TBG Turistički brendovi").

Opis
Besplatni šatlovi i auto-klub u odmaralištu. Sopstveni heliodrom. Hotel je potpuno renoviran u 2009. godine (dizajnerska kuća "Flaman"). U 2012, Sani Resort je dobio nagradu Conde Nast Traveller Russia kao "najbolji međunarodni porodični hotel".

Lokacija
Poluostrvo Kasandra, Sani Resort, 80km do aerodroma "Makedoniija" u Solunu, 45 minuta autom, 8 minuta helikopterom. Jednospratna i dvospratna zdanja - bungalovi.

Usluga
Pun pansion - doručak, ručak i večera (FULL BOARD),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 205 bungalova: Doubles Ground floor Garden View/ Sea View, Doubles Upper floor Sea View, Deluxe Doubles Private Garden, Deluxe Doubles Front Sea View with Private Garden, Family Rooms, Junior Suites Private Garden, Junior Suites Private Pool.
U sobama: balkon/terasa, kupatilo (kada), kozmetičko ogledalo, fen, luksuzni bade mantili, papuče, kozmetički preparati za kupatilo, Queen size francuski lezaj ili dva single kreveta sa komfornim Dream Bed dusecima, luksuzna posteljina, rezervni jastuci, LCD, SAT TV, CD/DVD, WiFi (besplatno), telefon, klima sa individualnim regulatorom temperature, sef (besplatno), mini bar, pribor za pripremu caja i kafe, Nespresso aparat za kafu.Večernje spremanje soba i priprema posteljine pred spavanje. Room service.
Flaša vina i korpa sa voćem prilikom dolaska.
Double Groun floor Garden view/Sea view (~34 m2) Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na prizemlju bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na prelepu bastu ili Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.
Double Upper floor Sea view (~34 m2) Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na gornjem spratu bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa.Balkon sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.
Deluxe Bungalow Sea View with Private Garden (~34 m2) Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na prizemlju bungalova sa malom bastom. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa ili prelepu bastu.Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.
Deluxe Doubles Front Sea View with Private Garden (~34 m2) Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na prizemlju bungalova sa malom bastom. Broj soba ogranicen! Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.

Family Bungalow (~74 m2) Komforna soba sa modernim dizajnom se sastoji iz dve dvokrevetne sobe, povezanih vratima. Nalazi se na prvom spratu bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Balkon sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 3 odrasle osobe i 3 deteta.
Junior Suite Private Garden (~37 m2) Komforna soba sa modernim dizajnom nalazi se u zgradi sa sopstvenim vrtom. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana i dve ležaljke u bašti. Max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete.
Junior Suite Private Pool (~37 m2) Komforna soba sa modernim dizajnom, smeštena u zgradi sa privatnim bazenom i baštom. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom, dve stolice i dve ležaljke napravljeni od ratana. Privatni bazen (slatka voda) u bašti. Max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014