Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Grecotel Pella Beach 4*

Popularni hotelski kompleks koji se nalazi u naselju Hanioti. Pescana plaza, restoran, bar, bar na bazenu, raznovrsan zabavni program, sport, klub za decu, odlican servis, komforne sobe. Idealan hotel, kako za porodice tako i mlade.

Lokacija
Poluostrvo Kasandra,hotel udaljen 500m od mesta Hanioti, 20 km od mesta Kalitea, 100 km od aerodroma "Makedonija" Solun. Hotel se sastoji od centralne zgrade(5 spratova), bungalova i još jedne dvospratne zgrade, u kojoj se nalaze porodične sobe .

Usluga
Pun pansion - doručak, ručak i večera (FULL BOARD Premium),Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD) ,

Opis sobe
Ukupno 205 soba: Family Rooms GV (~28 м), Family Junior Suites SSV (~38 м), 165 Double Rooms SSV (~24 м), 14 Bungalows GV (~23 м).
Sve sobe imaju klimu (centralnu, sa daljinskim upravljačem), SAT TV, direktnu telefonsku liniju, frižider, radio, sef, kupatilo (kada / WC), fen, balkon / terasa.

Single Room Garden View & Double Room Side Sea View
Glavna zgrada, sa bočnim pogledom na more strani, maksimalno 3 osobe.
Soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, sa bočnim pogledom na more ili vrt. Jedna osoba, soba sa pogledom na vrt.
Bungalow Garden View
U vrtu, sa pogledom na vrt, maksimalno 3 osobe.
Sobe Mediteranski-stil, u bungalovima, uređena u letnjim bojama. Bračni krevet, pomoćni ležaj.
Family Room Garden View
U zgradi za porodice, maksimalno 2 odraslih + 2 dece.
Sobe Mediteranski-stil se nalaze u porodičnim zgradama. Spavaća soba uređena u svežim letnjim bojama, ekstra soba sa dva kreveta ili sofom za decu, kupatilo.
Vrsta pomoćnog ležaja - na rasklapanje / standard / sofa.
Family Junior Suite
Glavna zgrada, sa bočnim pogledom na more, maksimalno 2 odraslih + 1 dete.
Luksuzni apartman, napravljen u bojama slonovače, savršen za romantičan beg za dvoje. Moderan dizajn i elegantan interior. Spavaća soba sa francuskim ležajem sa kožnim uzglavljem i malom sofom u balkonu za opuštanje tokom dana. Prostrano kupatilo sa dva umivaonika, odvojeni WC, predivan pogled na more. Udoban smeštaj dopunjuju plakari i dva balkona s namještaja za opuštanje.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014