HOTEL SAN PIETRO 3* / LETOJANI

Lokacija: nalazi se u Letojaniju, preko puta plaže.

Hotelska ponuda: hotel poseduje restoran, bar, Wi-fi u holu.

Sobe: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon,klima uređaj, balkon /nemaju sve sobe balkon/.

Usluga: polupansion (doručak švedski sto, večera izbor izmedju 2 menija).

Pogodnosti: dobra lokacija, blizina plaže.

.

Download cenovnika:    Sicilija - hotelski smeštaj  AVIO PREVOZ

{gallery}viva/sanpietro{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

ĐARDINI NAKSOS

Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru. i u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji – Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi. Plaže su uglavnom peščane. Podeljene su na javni i privatni deo na kojem se naknadno plaća zakup ležaljki i suncobrana.

MAZZARO se nalazi u podnožju Taormine.Mestom dominira prelepa uvala sa plažama i nezaboravno ostrvo- Isola Bella . Do Taormine se stiže žičarom (vožnja traje 5 minuta), koja radi tokom celog dana. Plaže su uglavnom peščane i privatne (naknadno se plaća zakup ležaljki i suncobrana)

LETOJANI

Mesto sa oko 2.600 stanovnika, nadomak Taormine. Nekada maleno ribarsko naselje, šezdesetih godina dvadesetog veka počinje da privlači posetioce plavetnilom mora, beskrajnim plažama i blagom klimom. Autobuskim linijama, odlično je povezano sa većim gradskim centrima Sicilije.

TAORMINA

Nalazi se na istočnoj strani ostrva i najpoznatijie je letovalište na Siciliji. Nalazi se na brdu iznad poznatih letovališta Đardini Naksos, Letojani i Mazaro. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Iz razloga što je Taormina na brdu, do plaže se dolazi žičarom koja radi tokom celog dana ili hotelskim mini busevima.

VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – KATANIJA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana pre tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Katanija, let traje oko 2 sata. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u odabranom hotelu i mestu, na bazi odabrane usluge.

2. – 10/11. dana SICILIJA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete... Smeštaj na Siciliji je na bazi 10/11 noćenja u odabranom smeštaju.

11./12 dan KATANIJA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma u Kataniji (naknadno obaveštenje o terminu transfera). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Katanija – Beograd, let traje oko 2 sata. Sletanje u Beograd na aerodrom “Nikola Tesla”. ( Kraj usluga)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

avionski prevoz na relaciji Beograd – Katanija – Beograd
smeštaj na Siciliji u 1/2 i 1/2+1 sobama (10/11 noćenja u zavisnosti od smene u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge)
transfer na Siciliji aerodrom – hotel – aerodrom
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
usluge pratioca grupe
troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

troškove aerodromskih taksi 38 € i YQ taksa 10 € (odrasli i deca od 2 – 12 godina). Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Kataniji i dodatne takse za gorivo koje obračunava avio kompanija.
međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000€) – 12 € (osobe od 19 – 69 god.), 9 € (deca od 0 meseci – 18god.), 22 € (osobe od 70 – 84 god.).
fakultativne izlete
obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3 * – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* –2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
obaveznu komunalnu taksu u Taormini boravak u hotelima sa 2 i 3 * – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
obaveznu gradsku komunalnu taksu u Letojaniju (uvedena 01.05.2014. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3 * – 0,50 € po osobi ,za boravak u hotelima sa 4 * 0,80 €, a za boravak u hotelima sa 5*- 1€ Deca do 12 godine ne plaćaju taksu.

 

 

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014