HOTEL BROOKLYN 3* Rimini

LOKACIJA: nalazi se na oko 50 metara od plaže u Rivazzurri

HOTELSKA PONUDA: hotel poseduje restoran, bar, lift i WI FI u holu hotela

SOBE: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) ,TV, telefon, klima uređaj uz doplatu, sef uz doplatu, balkon bez garniture za sedenje

USLUGA: noćenje sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto sa pojačanim doručkom). Postoji mogućnost doplate za večeru - doplata se vrši u agenciji.

POGODNOSTI: blizina plaže

Download cenovnika:    Rimini - hotelski smeštaj BUS

{gallery}viva/brooklyn{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

RIMINI je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvo prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolini Riminija je mnogo zabavnih i vodenih parkova u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takođe interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih građevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove – Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu – San Marino.

Rimini je podeljen na nekoliko delova (svi se nalaze na istoj plaži): Marina – centar Riminija, San Giuliano – udaljen je od centra Riminija oko 1 km, Bellariva – udaljen je od centra Riminija oko 3 km, Marebello – udaljen od centra Riminija oko 5 km, Rivazzura – udaljena je od centra Riminija oko 6 km, Miramare – udaljen je od centra Riminija oko 7 km i Riccione – udaljen je od centra Riminija oko 12 km. Svi ovi delovi Riminija su povezani sa centrom gradskom prevozom.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz iz Beograda ili Novog Sada u poslepodnevnim časovima sa parkinga u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta otvorenog tržnog centra, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. Dan – Dolazak u Rimini. Smeštaj u hotel od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 10/11. Dan – Boravak na bazi 10 ili 11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

13/14. Dan – Dolazak u Beograd ili Novi Sad u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

smeštaj u Riminiju u 1/2 , 1/2+1 i 1/2 +2 sobama (10 ili 11 noćenja u odabranom hotelu i na bazi odabrane usluge / doručak – kontinentalni švedski sto, večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva menija)
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
troškove organizacije i vođenja aranžmana
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000€) – 12 € (osobe od 19 – 69 god.), 6 € (deca od 0 meseci – 18god.), 24 € (osobe od 70 – 84 god.)
fakultativne izlete
obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rimini , plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 * 0,70 € po noćenju po osobi, a za boravak u hotelima sa 3 * 1,5 € i boravak u hotelima 4* 2,5 € po noćenju / po osobi

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014