Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Porto Carras Sithonia Hotel 5*

Hotel se nalazi u jedinstvenm hotelskom kompleksu Porto Carras Grand Resort, koji ima i privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Zelene površine, čisto more, zdrav i aromatican vazduh od borovih šuma i profesionalna usluga omogucavaju povoljnu atmosferu za opuštajući i komforan boravak, takodje nudi i luksuzan spa-centar. Hotel je pogodan za sve kategorije turista. Ovde ćete videti proces pravljenja vina od grožđa uzgajeno u vinogradima Porto Carras. Iskoristite priliku da besplatno degustirate vino i da sebi obezbedite ono koje vam se svidja. Na teritoriji hotela nalazi se jedan od najvećih kazina u Evropi.
Opis
Porto Carras - za decu !
Velika novost sezone!
Predstavljamo novo lice čuvene Porto Carras Sithonia Hotel 5 * (odmaralište Porto Carras, Halkidiki) hotel, u potpunosti odgovara naziv "porodični odmor iz snova", u potpunosti ce zadovoljiti očekivanja odraslih i mladih turista.

Porto Carras - Vonderland!
Zabava za decu i odrasle.Voznja kroz vodene kanale, za ljubitelje ektremnih sportova, uz kontroler brzine.

Nova sezona! "Dečiji zabavni park" se nalazi u neposrednoj blizini marine: igračke na naduvavanje, čamac, patke i slajdovi. Nikome nece biti dosadno!

Lokacija
Poluostrvo Sitonija, 2km od mesta Neos Marmaras, na 105km od aerodroma "Makedonija" u Solunu. Izleti brodicima do mesta Neos Marmaras - na raspolaganju svakog sata, obilazak mini-vozom po teritoriji odmaralista.

Usluga
ALL INCLUSIVE Premium - Sve uključeno prema hotelskim pravilima,

Opis sobe
Ukupno 477 soba: 346 Single & Double Guestrooms -jednokrevetne i dvokerevetne sobe (~18-36 m2), Junior Suites (~29-31 m2), Family Rooms - porodične sobe(~34-38 m2), Executive Suites (~49-83m2).
U sobama: klima, grejanje, SAT TV, dir. telefon, Wi-Fi (uz doplatu na licu mesta), radio, zvučna izolacija, fen, mermeno kupatilo, bade mantil i papuče (na upit), kozmetičko ogledalo, detektori dima, sef, mini bar (uz doplatu na licu mesta), balkon.
Guestroom (18-36 m2) jedna prostorija sa bračnim krevetom ili sa 2 standard kreveta i sofom na rasklapanje.
Junior Suite (29-31 m2) Spavaća soba sa malim salonom sa sofom na rasklapanje.
Family room (34-38 m2) Jedna prostorija- bračni krevet i dvosed na rasklapanje, prostorija je pregrađena staklenim vratima u 57 soba.
Executive suite (49-83 m2) Odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa kaučem, moderan nameštaj, deluxe toaletni pribor, bade mantili i papuče, zaseban toalet u nekim apartmanima.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014