Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5*

Popularan hotel koji pleni svojom lepotom i gostoprimstvom osoblja. Obimna zelena površina na živopisnom obali, lepa peščana plaža, komforne sobe, restorani i barovi, Internet, decji klub i animacija, sportski i zabavni programi za odrasle, Spa. Ovaj izuzetan hotel se preporučuje za nezaboravan porodični odmor sa decom, kao i za mlade i rekreaciju.

Lokacija
Poluostrvo Sitonija, oblast Elia, 7km od mesta Neos Marmaras, 12 km od mesta Nikiti, 95 km od aerodroma “Makedonija” u Solunu.

Opis sobe
Ukupno 202 sobe: Standard Room GV (~24m²), Superiors Rooms GV/PV/SV (~30m²), Junior Suites GV/SV ili PV/FSV (~38m²), Deluxe Suites GV/PV/SV (~50m²), wellness Suites (~54m²).
U sobama: klima-individualna, frižider, telefon, TV-SAT, WiFi internet, sef, kupatilo (kada), fen, pribor zza pripremu kafe i caja, balkon ili terasa.
Tip dodatnog lezaja- na razvlacenje. Standardne sobe nemaju obezbeđen dopunski krevet.
U svim apartmanima, pri dolasku-vino i voće.
Superrior room (30 m²), kupatilo sa hidromasažerom.
Junior suite (38 m²), jedna prostorija-dnevna i spavaća soba, kupatilo (kada i tuš sa hidromasažerom, toalet), bade-mantil, papuce.
Delux suite (50 m²), dve sobe-dnevna i spavaća, kupatilo (kada i tuš sa hidromasažerom,), bade mantil, papuče.
Wellness suite (54 m²), nalazi se u prizemlju -prvi red do mora, privatni bazen sa toplom vodom (14m², sa odvojenim delom sa jakuzijem-za dve osobe), LCD TV, garderober, kućni bioskop 42-x, udobni dušek i posteljinom visokog kvaliteta. Sve vreme boravka, na raspolaganju gostima apartmana je SPA-centar, koji se nalazi u kompleksu hotela,za vreme boravka jedna masaža (25min) besplatno.

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014