VILA MOSHOS

Lokacija: Nalazi se u blizini luke, na oko 400m od plaže i na oko 200m od centra.

Opis: Renovirana vila. Raspolaže dvokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo (tuš/WC), kompletno opremljenu kuhinju, TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 EUR dnevno po apartmanu). U dvokrevetnim studijima nalazi se sofa na razvlačenje koju dete do 12 godina može besplatno da koristi. Vila ima peškire, kao i besplatan WI-FI.

Download cenovnika:   Sivota - apartmanski smeštaj

{gallery}viva/moshos{/gallery}

LETOVANJE 2015 SICILIJA Tel:  +381 (11) 78 52 800
Fax: +381 (11) 78 52 803

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.vivatravel.rs

 

SIVOTA – se nalazi na teritoriji opštine Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara i pripada oblasti Epir. Udaljena je 24 km od Igumenice i 12 km od Perdike. Ovo mesto poseduje prelepe peščane i šljunkovite plaže. Okolna brda koja se nalaze iznad mesta prekrivena su drvećem bora, čempresa i maslina. Obala obiluje mnoštvom stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe peščane plaže sa belim peskom i prozirnim morem. Ono što Sivotu čini jedinstvenim letovalištem je kolekcija malih ostrva koja se nalaze preko puta samog mesta. Turisti imaju prilku da lokalnim čamcima odu do tih ostrva i kupaju se na divljim, prelepim plažama. Blizu Sivote nalazi se jedna od najpoznatijih plaža, Bela vraka..Duž cele obale nalaze se kafići, barovi i taverne.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
usluge licenciranog pratioca grupe
usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 13 € (osobe od 19 – 69 god.), 7 € (deca od 6 meseci – 18 god.), 26 € (osobe od 70 – 84 god.)
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
fakultativne izlete i ulaznice

 

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014