Vila „AKIS“

VILA „AKIS“ – Kompleks „AKIS“ se sastoji od dve glavne zgrade i dva bungalova. Vila „AKIS“ se nalazi u centralnom delu Sivote, na oko 350 metara od luke i na oko 450 metara kako od gradske plaže, tako i do prelepe plaže Zavia. Nedaleko od kompleksa „AKIS“ nalazi se supermarket i pekara, dok se laganom šetnjom brzo stiže do mnoštva restorana, kafića, prodavnica suvenira, poslastičarnica i apoteke. Samo imanje poseduje veliko dvorište i prelep letnjikovac za sedenje. Poseduje i poseban parking prostor za sve naše goste u okviru samog kompleksa. Lepa vila sa akcentom na potpuni mir za odmor i veliko dvorište koje je puno zelenila. Ovu vilu preporučujemo svima koji sa jedne strane žele miran odmor, a sa druge strane veoma aktivan zbog puno prelepih izleta.

Download cenovnika:    Sivota - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/akis{/gallery}

VILA „AKIS“ – Kompleks „AKIS“ se sastoji od dve glavne zgrade i dva bungalova. Vila „AKIS“ se nalazi u centralnom delu Sivote, na oko 350 metara od luke i na oko 450 metara kako od gradske plaže, tako i do prelepe plaže Zavia. Nedaleko od kompleksa „AKIS“ nalazi se supermarket i pekara, dok se laganom šetnjom brzo stiže do mnoštva restorana, kafića, prodavnica suvenira, poslastičarnica i apoteke. Samo imanje poseduje veliko dvorište i prelep letnjikovac za sedenje. Poseduje i poseban parking prostor za sve naše goste u okviru samog kompleksa. Lepa vila sa akcentom na potpuni mir za odmor i veliko dvorište koje je puno zelenila. Ovu vilu preporučujemo svima koji sa jedne strane žele miran odmor, a sa druge strane veoma aktivan zbog puno prelepih izleta.
DVOKREVETNI BUNGALOV: U okviru kompleksa „AKIS“ nalaze se bungalovi. Bungalov sadrži po dva studija. Sobe u bungalovima su prostrane i poseduju bračni krevet dimenzija (180X200 cm), veliki orman, TV/KAT, noćni stočić sa ogledalom, noćni stočić, klima uređaj (BESPLATNO). Kuhinja u svom sastavu ima rešo sa dve ringle, aspirator, frižider, ketler i posuđe za dve osobe. . Takođe, bungalov poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC. Terasa je ispred ulaza i poseduje sto sa stolicama. Ispred samog bungalova je prelepi letnjikovac i pogled na dvorišni deo kompleksa. Preporuka za sve koji žele privatnost i mir.

DVOKREVETNI STUDIO: Dvokrevetni studiji se nalaze u glavnoj zgradi i u sastoje se od velikog bračnog kreveta dimenzija (180X200 cm), velikim ormanom, TV/KAT, noćnim stočićem sa ogledalom, dva stočića koji se nalaze pored kreveta, klima uređajem (BESPLATNO). Kuhinja je potpuno opremljena posuđem za dve osobe, velikim frižiderom, rešoom sa dve ringle, aspiratorom. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu sa stolom i dve stolice.

*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA URAČUNATO U CENU
*WI -FI INTERNET-BESPLATNO
*ČIŠCENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 5 DANA 

 FIRST MINUTE POPUSTI: 
-15% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI , I ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERERVACIJE. 
-15% POPUSTA ZA VANSEZONU (SMENE SA ZVEZDICOM) , ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.
-10% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.

-5% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK ČEKOVIMA GRAĐANA ILI ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM DO 15.12.2016. 

POPUSTI TRAJU DO 01.12.2015. ILI DO POPUNE PREDVIĐENIH KAPACITETA!!!  

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014