Vila Karolina

Vila Karolina se nalazi u mirnom okruženju šireg centra Sivote. U blizini Vile Karolina je crkva, supermarket, pekara, mesara, kao i prodavnice suvenira i restorani. Vila se nalazi na oko 300m od glavne gradske luke i oko 400m od gradske plaže, kao i na 500m od prelepe plaže Zavia. Vila je izuzetno lepa i poseduje veliki zidani roštilj. U celoj kući je moguć wi-fi internet (besplatno) kao i u svim apartmanima. Izuzetno prijatno okruženje, mir, a ujedno i blizina centra kao i plaža pružaju mogućnost našim putnicima da provedu  prelep  odmor. Vila je takođe pogodna i za parove, kao i za pojedince.

Download cenovnika:    Sivota - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/karolina{/gallery}

ČETVOROKREVETNI/ČETIRI+JEDAN APARTMANI: Svi apartmani poseduju spavaću sobu sa dva singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, velikim ormarom, noćnim stočićem i klima uređajem. Druga soba (dnevni boravak) poseduje trosed koji se razvlači u dva ležaja dimenzija (veći deo 195x80cm i manjim krevetom dimenzija 185x75cm), fotelju, sto, TV, još jedan klima uređaj. U nastavku je velika kuhinja sa trpezarijom. Kuhinja se sastoji od velikog šporeta sa četiri ringle i rernom, veliki frižider sa odvojenim delom za zamrzavanje, potpuno opremljena svim potrebnim posuđem. Trpezarija je sastavljena od stola za ručavanje i stolicama. Takođe, apartmani poseduju po dve, a neki i tri terase sa stolom i stolicama.

Sami apartmani su izuzetno prostrani, pogodni za smeštaj 4-5 osoba. U sobama na sprat moguć je smeštaj maksimalno do 4 odrasle osobe, dok je u niskom prizemlju moguće staviti i pomoćni ležaj tako da može da se smesti i do 5 odraslih osoba. Apartmani u niskom prizemlju su još veći, prostraniji i uopste nemate osećaj da ste u niskom prizemlju. Putnici koji su smešteni u apartmane u niskom prizemlju imaju sopstveni deo ispred kuće umesto terase sa stolom i do 5 stolica.Boravak u apartmanima vile Karolina pružaju potpuno zadovoljstvo letovanja i osećaj kao da ste u svome domu.
*WI-FI INTERNET U SVIM SOBAMA BESPLATNO .
*APARTMANI U SVOM SASTAVU IMAJU PEŠKIRE (JEDAN MALI I JEDAN VELIKI PO GOSTU)  
*
KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA BESPLATNO (SVAKI APARTMAN IMA PO 2 KLIMA UREĐAJA) 
*ČIŠĆENJE APARTMANA JE NA 5 DANA

 FIRST MINUTE POPUSTI: 
-20% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI , I ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERERVACIJE.
-15% POPUSTA ZA VANSEZONU (SMENE SA ZVEZDICOM) , ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.
-15% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.

-10% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK ČEKOVIMA GRAĐANA ILI ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM DO 15.12.2016.     

POPUSTI TRAJU DO 01.12.2015. ILI DO POPUNE PREDVIĐENIH KAPACITETA!!!

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014