Vila „Roula“

VILA ROULA je jedna od najlepših objekata apartmanskog smeštaja u Sivoti. Nalazi se u strogom centru Sivote na idealnoj lokaciji, na oko 100 metara od luke i na oko 250 metara od gradske plaže.Vila je u potpunosti sagrađena od kamena i pruža veličanstven spoj rustike i raskoša. Prelepi kompleks se sastoji od dve zgrade sa bazenom, kao i barom koji se nalazi pored bazena. Ležaljke pored bazena naši gosti mogu koristiti BESPLATNO. Vila poseduje i recepciju. U neposrednoj blizini vile se nalaze brojni restorani, kafići, supermarket, pekara, poslastičarnica, apoteka, prodavnice suvenira, zlatare. Vilu ROULA preporučujemo baš svima. Od porodica sa decom, parova, pa do pojedinaca. Parking je javni i nalazi se u neposrednoj blizini vile i besplatan je za naše goste.

Download cenovnika:    Sivota - apartmanski smeštaj
{gallery}sole/roula{/gallery}

ČETVOROKREVETNI APARTMAN: Četvorokrevetni apartman se nalazi u prizemlju VIle Roula u istom nivou sa bazenom ili na prvom spratu i sastoji od veoma prostrane spavaće sobe i ogromnog dnevnog boravka. Spavaća soba u svom sastavu ima bračni ležaj dimenzija (140X180 cm)  orman, noćni stočić sa ogledalom, fen za kosu, dva stočića pored kreveta. Dnevni boravak se sastoji od sofe na razvlačenje koji kada se razvuče ima dimenzije (160X200 cm). U dnevnoj sobi se takodje nalazi TV/KAT, kao i kuhinja koja je potpuno opremljena posudjem za četiri osobe. U kuhinji je šporet sa dve ringle, frižider, aspirator, kao i sto za ručavanje sa četiri stolice. Kupatilo je izuzetno prostrano i poseduje tuš kabinu. Ispred ulaza u apartman je terasa sa stolom sa četiri stolice. Apartman poseduje CENTRALNI KLIMA SISTEM tako da se podjednako hlade sve prostorije.   

*OBJEKAT POSEDUJE CENTRALNU KLIMU!!!
*KORISCENJE KLIMA UREDJAJA URACUNATO U CENU 
*WI -FI INTERNET-BESPLATNO
*ČIŠĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 3 DANA 

  FIRST MINUTE POPUSTI: 

-15% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI , I ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERERVACIJE. 
-15% POPUSTA ZA VANSEZONU (SMENE SA ZVEZDICOM) , ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.
-10% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2016.

-5% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI ZA UPLATE 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK ČEKOVIMA
GRAĐANA ILI ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM DO 15.12.2016.
      

POPUSTI TRAJU DO 01.12.2015. ILI DO POPUNE PREDVIĐENIH KAPACITETA!!!               

Turistička agencija „Sole Azur“

Adresa:      Terazije 6, 11000 Beograd

Telefoni:    011 3626 015; 011 3610 148

Fax:           011 2683 924

E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:  www.soleazur.rs

Letovanje 2013 Grčka

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014