Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

NOVIA WHITE LILYUM HOTEL

NOVIA WHITE LILYUM 4*

Položaj: Novia White Lilyum hotel se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je cca. 6 km od centra Kemera i cca. 65 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 184 smeštajne jedinice.

139 standardnih soba 139 (24 m², max. 2+1 osoba),

38 large soba tipa 1 (31 m², jedna velika soba sa krevetima na sprat, max 2+2 osobe)

6 large soba tipa 2 (36 m², jedna velika soba, max 4 osobe).

Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon ili terasa.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samopolsuživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkolna pića od 10.00-23.30h, A ‘la carte restorani uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka, sladoled u određenom terminu. AI koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sveže ceđene sokove, sva flaširana i pića u limenci, sladoled, pića u disko klubu, svu hranu i pića nakon 23.30h.

Sadržaj: Glavni restoran Lilyum sa uslugom na bazi otvorenog bufea, A ‘la carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, disko bar. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, frizer, tržni centar.

Plaža: Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je cca. 150 m od hotela. Ležaljke, peškiri za plažu i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle (zatvoren bazen je otvoren samo u toku zimske sezone), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, salon lepote, masaža, bilijar.

{gallery}mihailo/noviawhitelilyumhotel{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014