Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

AK-KA CLAROS HOTEL

AKKA CLAROS HOTEL 4*

Položaj: Akka Claros Hotel se nalazi u regiji Kiris. Udaljen je cca. 7 km od centra Kemera i cca. 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 113 smeštajnih jedinica raspoređenih u dve glavne zgrade.
92 standardne sobe (22-25 m², max 2+1 osoba).
6 family soba (55-60 m², max 2+2 osobe, duplex sa 2 spavaće sobe, 1 kupatilo).
14 Family suit soba (45-50 m², max 4 osobe, 1 velika soba sa spavaćom sobom i delom za sedenje sa sofa ležajem, 1 kupatilo).
Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafu i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h. AI koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, hranu i piće posle 24.00h.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara (na zahtev), telefon, fax. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža: Hotelska plaža je peščana i šljunkovita, udaljena je 350 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava: Otvoreni bazeni za decu i odrasle, 2 tobogana, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi na plaži.

www.akkahotels.com

{gallery}mihailo/akkaclaroshotel{/gallery}

 

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014