Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

QUEENS PARK TURKIZ KEMER

QUEEN'S PARK TURKIZ KEMER 5*

Položaj: Queen's Park Turkiz Kemer hotel se nalazi u centru Kemera. Hotel je udaljen cca. 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 164 smeštajne jedinice:

148 superior soba (38 m², max 2+1 osoba),

6 Junior suit-a (50 m², max 2+1 osoba, spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo),

9 Senior suit-a (70 m², max 2+2 osobe, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef, tepih, balkon ili terasu, pogled na more ili kopno, pristup Wi Fi-u.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina tokom dana, večeru, kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, sladoled u određenim terminima, sveži voćni sok samo za doručak, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred. AI koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, specijalna vina, sobnu uslugu, alkoholna piča u Kulinarium restoranu posle 21:30h.

Sadržaj: Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restoran “Kulinarium”, poslastičarnica, snek bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, prodavnica, internet i kompjuterske igre. Besplatan Wi Fi u celom hotelu.

Plaža: Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Ležaljke i suncobrani su besplatni i u Moonlight parku (cca. 200 m od hotela).

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, sauna, tursko kupatilo, fitnes, stoni tenis. Sve ostale sportske aktivnosti u hotelu i na plaži se naplaćuju prema pravilima hotela, uključujući i Spa i Wellness centar.

{gallery}mihailo/queensparkturkizkemer{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014