Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

SIDE CROWN PALACE

SIDE CROWN PALACE – 5* - EVRENSEKI – SIDE

Položaj: Side Crown Palace se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 7km od grada Side i oko 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 427 smeštajne jedinice.
Standardne sobe (32m², max 2+2 osobe)
family suit (46 m², dve odvojene sobe sa vratima između, dva kupatila, max 4 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem i fenom, klimu, mini bar (voda i bezalkoholna pića – dopunjuje se svakog dana), sef, SAT TV i muzički kanali, laminat, set za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, jutarnji i popodnevni snek (užina), kasni noćni snek, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, sladoled u određeno vreme, pića i snek u baru na plaži do 16:00, A’la Carte restoran uz prethodnu rezervaciju i jednom tokom boravka. All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, posebna vina, sva flaširana i pića u konzervama, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, pića u diskoteci.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea (švedski sto), A’la Carte restorani: italijanski, meksički, azijski, mediteranski, turski i sa roštiljem, više barova raspoređenih po hotelskom kompleksu, diskoteka, snek bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks, internet, šoping centar, rent-a-car. Korišćenje bežičnog interneta u lobiju i zajedničkim prostorijama se doplaćuje.

Plaža: Hotelska peščana plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškir za plažu se koriste bez doplate. Šatl prevoz do plaže se ne naplaćuje.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, korišćenje fitnes centra, korišćenje turskog kupatila i saune, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana, različita takmičenja na plaži i pored bazena, uveče šou programi. Mini klub za decu sa različitim aktivnostima i programima. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, SPA centar i masaža.

www.sidecrown.com

{gallery}mihailo/sidecrownpalace{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014