Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 2921

ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5*

Položaj: Royal Alhambra hotel se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je cca. 5 km od Sidea i cca. 48 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 579 smeštajnih jedinica.
413 superior standardnih soba (40-46 m², 3+1 osoba).
48 duplex family soba (80 m², na gornjem spratu jedna spavaća soba i kupatilo i na donjem spratu spavaća soba za decu i kupatilo sa tušem, ne postoje vrata između spratova ali se ništa ne vidi sa gornjeg sprata, max. 4 osobe).
35 family soba (72 m², 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe).
20 junior suit soba(70 m², 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 2 kupatila, hidro-masažna kada u sobi, max. 2+1 osoba).
60 Alhambra suit soba (63 m², 1 velika soba sa delom za sedenje, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba)
5 soba za osobe sa posebnim potrebama.
Svaka smeštajna jedinica ima: bočni pogled na more, pogled na more ili pogled na vrt, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), sef, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili terasu.

Usluga: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevni kolači, užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom večere, mini bar u sobama. UAI koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sva domaća i uvozna flaširana vina, sveže ceđene sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, sobnu uslugu, A‘la Carte restorane uz rezervaciju unapred.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restorani (italijanski, turski, riblji, kuhinja Dalekog Istoka i meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema paravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, rent-a-car. Besplatan Wi-Fi u lobiju.

Plaža: Hotelska privatna plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Zatvoreni bazen (zatvoren tokom leta) i otvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park sa 8 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja, šou programi, Sajam zabave, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, SPA i salon lepote, osvetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi.

{gallery}mihailo/royalalhambrapalace{/gallery}

LETOVANJE 2014 CENE GRČKA LETO 2014